maandag 4 april 2016

Weer een blog...

Het is al enige tijd geleden dat ik een blog gepost heb maar ook ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten.
Krijg het in de kapsalon gelukkig steeds drukker (mond op mond reclame begint te lopen). Ik ben sinds het nieuwe jaar de dinsdag dicht gegaan zodat ik toch meer thuis ben voor onze meiden en zo ook aan de huishouding beter toe kom. En op de dagen dat ik open ben heb ik meer klanten, wat ook voor mij plezieriger werkt. En hierdoor lijkt het naar buiten toe ook dat ik het drukker krijg, wat weer nieuwe klanten aanspreekt....win win situatie!
Ook ik kom regelmatig ff sneupen bij de kringloopwinkels en heb het een en ander opgepimp naar mijn tevredenheid. Daar zal ik jullie binnenkort wat meer over laten zien.
Zoals bij meer van jullie bloggers hou ook ik van de stoere, sobere stijl. Wordt hier heel rustig en relax van (kijken naar afbeeldingen op instagram, pinterest en facebook).

Zo vertelde ik op mijn vorige blog dat we op zolder bezig zouden gaan om daar een logeerkamer te maken zodat ook mijn man z'n oudste dochter Femke weer een nachtje kan komen slapen. We zijn nu bijna klaar qua klussen maar het 'nieuwe bed' wordt a.s. zaterdag opgehaald via MP. Waarna ik dit nog ga schuren en loogen. Dan nog inrichten, schuiven met meubels(je kent dit fenomeen vast wel, ik hou hier van), bed opmaken, enz...
Ik laat je alvast wat foto's zien van de kamer toen we aan het behangtrekken waren..

Tot ziens bij het eindresultaat wat hopelijk niet al te lang op zich laat wachten en mocht je dit gelezen hebben laat dan gerust een berichtje achter! Liefs Renate